Cargo Planer Logistics este o firmă de expediții și transport care oferă servicii și soluții atât pentru transportul intern, cât și internațional. Prezentă pe piața companiilor de logistică începând cu anul 2012,  Cargo Planer Logistics are o echipă de profesioniști, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, capabili să anticipeze provocările pe care le implică serviciile de transport și să se adapteze cerințelor clienților. 
Vă invităm să ne cunoașteți!

Logo 2

Servicii

Cargo Planer Logistics este o firmă de expediții și transport care oferă servicii și soluții atât pentru transportul intern, cât și internațional. Asigurăm servicii de transport pentru clienții care expediază sau primesc mărfuri, dar și servicii de dispecerizare a camioanelor pentru transportatori. Astfel, echipa noastră oferă soluții de transport atât pentru camioane complete, cât și pentru grupaje de mărfuri. Pentru a oferi servicii cât mai complete, la aceeași calitate și costuri competitive, care să vină în întâmpinarea clienților noștri și care să contribuie la dezvoltarea afacerii acestora, ne dorim să extindem paleta serviciilor oferite prin:

Transport maritim, intermodal, aerian
Servicii de comisionar vamal
Servicii de transport pentru proiecte industriale
Servicii de transport în sectoarele de nișă (mărfuri de valoare, perisabile)
Servicii de depozitare și distribuție

 

Testimoniale

News

În curând!

Portofoliu

 

Cargo Planer Logistics a colaborat cu peste 100 de clienți, oferindu-le siguranța unor servicii de înalt standard calitativ. Partenerii noștri sunt activi atât pe piața națională, dar și pe piața internațională, cu precădere Europa, în țări precum Germania, Austria, Spania, Italia, Marea Britanie sau Ungaria. 

Printre partenerii noștri de încredere, cu care am dezvoltat și finalizat proiecte frumoase, se numără: Vitacom Electronics, Tricotaje Someșul, Plantextrakt, Elcom Cablaje, Senses, Trend Furniture, EST Company, Electrogrup, Bulbucan, Gruppo Damidio, Ciserom, Eco Market Transilvania, Glue Chim Prod, Euro Prod, Eurosoft, ELBA, Depo Fruit, Plasmaterm, Frigosped Internationale Spedition, Finsterwalder Transport, Schenker Deutschland. 

Contact

Strada Tăietura Turcului nr. 47C1
Parc Industrial Tetarom 1
400221, 
Cluj Napoca

Fax 0040.364.439.906