Despre noi

La începutul anului 2012, Cargo Planer Logistics intră pe piața transportatorilor cu multă încredere și speranță în dezvoltarea unui business de succes. Deși pășeam spre un mediu economic nesigur la acea vreme, am pornit convinși că este nevoie de profesionalism, experiență și responsabilitate pentru a oferi cele mai bune soluții, pe termen mediu și lung, și pentru a ne poziționa ca o companie de top pentru serviciile de transport și logistică. 

Am înțeles de la început că, pentru a deveni un leader în domeniul nostru de activitate, calitatea serviciilor trebuie să fie ireproșabilă, iar fiecare client care ne oferă încrederea să aibă garanția că fiecare comandă va ajunge în condiții perfecte la destinație. Indiferent de complexitatea serviciilor, ne angajăm să ducem treaba la bun sfârșit și să oferim soluții logistice personalizate și inovatoare.

Cargo Planer Logistics, în ansamblu, deține experiența și cunoștințele de specialitate necesare pentru a face față oricărei provocări, astfel încât fiecare transport să fie realizat în cele mai bune condiții și în limita de timp agreată cu clientul.

Pentru noi, fiecare transport este la fel de valoros și implică la fel de multă responsabilitate. Unul dintre obiectivele noastre este acela de a fi prima alegere a clienților noștri, de aceea, de fiecare dată analizăm, cu transparență și onestitate, toate condițiile și așteptările clienților și căutăm soluțiile cele mai bune, pentru ca aceștia să apeleze cu toată încrederea la serviciile noastre ori de câte ori vor avea nevoie. 

Ne dorim să construim relații bazate pe încredere și să devenim, pentru toți colaboratorii, un partener sigur de afaceri, astfel încât, businessul să fie profitabil pentru ambele părți implicate.  Serviciile de calitate, realizate în vederea eficientizării operațiunilor clienților, printr-un aport de transparență, complexitate redusă și proactivitate, sunt o promisiune pe care ne-o asumăm și care devine prioritară în momentul în care clientul apelează la noi. 

 

shutterstock_172370699